ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

۵۴ کشته در درگیری‌های قومی در هند

رسانه‌های هند شنبه اعلام کردند که شمار کشته‌شدگان درگیری‌های قومی در شمال شرق این کشور به ۵۴ تن افزایش یافت و هزاران سرباز به مناطق ناآرام در ایالت مانیپور اعزام شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری فرانسه، درگیری‌های قومی در مانیپور چهارشنبه گذشته پس از آن شروع شد که راهپیمایی اعتراضی آنها به خشونت منجر شد.

مقام‌های ایالتی به دنبال این درگیری‌ها اینترنت را قطع کردند اما جمعه شب بار دیگر خشونت‌های تازه‌ای رخ داد و مسئولان امنیتی اعلام کردند که مردم خشمگین سلاح و مهمات را در مراکز پلیس ربودند.

منابع رسانه‌ای محلی اعلام کردند که شمار کشته‌شدگان درگیری‌های قومی به ۵۴ تن رسیده است.

پی دونگل رئیس کل پلیس مانیپور گفت که هزاران سرباز به منطقه اعزام شده و آنها کنترل اوضاع را در دست خواهند گرفت.

«کیرن ریجیجو» وزیر قانون و دادگستری هند شنبه به خبرنگاران گفت که «افراد زیادی جان خود را از دست داده اند» و خسارات زیادی به اموال عمومی وارد شده است.

یکی از واحدهای ارتش هند در ایالت ناگالند اعلام کرد که در پی بروز خشونت‌های قومی ۱۳ هزار نفر از مانیپور به این ایالت آواره شده‌اند.

گروه‌های قومی در مانیپور با خواسته‌های قوم «می‌تی» مخالف هستند. قوم می‌تی اکثریت را در مانیپور دارد و خواهان آن است که طبق قانون در مقوله «قبیله جزو برنامه» قرار بگیرد.

قبایلی که ذیل این قانون قرار می‌گیرند از سهمیه‌های مشخص در سمت‌های دولتی و صندلی‌های دانشگاهی قرار می‌گیرند. این رویکرد، روشی برای کاهش نابرابری و تبعیض در قبال قبایلی است که کم‌برخوردار شناخته می‌شوند.

مانیپور در دوردست‌ترین مناطق هند قرار دارد و در دهه‌های اخیر شاهد ناآرامی‌های قومی و گروه‌های جدایی‌طلب بوده است.

از دهه ۱۹۵۰ تاکنون دستکم ۵۰ هزار نفر در مناقشه‌ها و درگیری‌های قومی و جدایی‌طلبانه در مانیپور جان خود را از دست داده‌اند./ایرنا

ارسال نظر